Репозиторій ВТЕІ
������������������ ����������������
КОД НАЗВА ВИДАННЯ АВТОР(и) РІК РЕЙТ
27748 Вища та прикладна математика = Higher and applied mathematics Гулівата І.О. 2022-08-04 1
27746 Статистика ринку товарів та послуг = Statistics of goods and services market Лобачева І.Ф. 2022-08-03 2
27745 Економічна статистика = Ekonomichna statystyka Лобачева І.Ф. 2022-08-03 4
27740 Оцінювання та облік майна в матеріальні формі = Аssessmentand accounting of tangible property Кудирко О.М. 2022-08-03 5
27738 Аудит проектів = Project audiт Кудирко О.М. 2022-08-03 6
27737 Внутрішній аудит = Internal audit Кудирко О.М. 2022-08-03 3
27720 Курортна справа : Resort business Власенко І.В., Антонюк К.Г. 2022-08-02 3
27711 Організація ресторанного господарства = Restaurant business management Постова В.В. 2022-08-01 5
27710 Кваліфікаційна робота = Qualification work Павлюк Т. 2022-08-01 3
27708 Статистика = Statistics Кудирко О.М., Лобачева І.Ф. 2022-08-01 2
27592 Вища та прикладна математика: методичні рекомендації до самостійної роботи Гусак Л.П. 2022-06-17 36
27568 Кондитерське та пекарське мистецтво: методичні рекомендації до самостійної роботи Пахомська О.В. 2022-02-16 345
27563 Технології інноваційних харчових продуктів: методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. 2022-02-15 108
27560 Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції: Методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т. 2022-02-15 76
27542 Міжнародний туризм: Методичні рекомендації до самостійної роботи: Кізюн А. 2022-02-15 72
27530 Технології ресторанної продукції: методичні рекомендації до самостійної роботи Семко Т., Пахомська О 2022-02-15 82
27517 Кваліфікаційна робота: методичні рекомендації Семко Т., Фіалковська Л., Крижак Л., Іваніщева О. 2022-02-15 79
27499 Інжиніринг закладів ресторанного господарства: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів Крижак Л. М. 2022-02-14 52
27484 Етнічна кулінарія: методичні рекомендації до самостійної роботи Чорна Н.М., Іваніщева О.А. 2022-02-14 69
27482 Кейтеринг: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів Семко Т.В., Іваніщева О.А. 2022-02-14 50