Репозиторій
ВТЕІ
ВХІД
English
|
Українська
ГОЛОВНА
ЗА РОКАМИ
КОЛЕКЦІЇ
ЗА ВИДАМИ
ЗА КАФЕДРАМИ
ПОШУК
МІСІЯ
RSS
������������������ ����������������
статистика
1
2
3
4
5
6
КОД
НАЗВА ВИДАННЯ
АВТОР(и)
РІК
РЕЙТ
27748
Вища та прикладна математика = Higher and applied mathematics
Гулівата І.О.
2022-08-04
1
27746
Статистика ринку товарів та послуг = Statistics of goods and services market
Лобачева І.Ф.
2022-08-03
2
27745
Економічна статистика = Ekonomichna statystyka
Лобачева І.Ф.
2022-08-03
4
27740
Оцінювання та облік майна в матеріальні формі = Аssessmentand accounting of tangible property
Кудирко О.М.
2022-08-03
5
27738
Аудит проектів = Project audiт
Кудирко О.М.
2022-08-03
6
27737
Внутрішній аудит = Internal audit
Кудирко О.М.
2022-08-03
3
27720
Курортна справа : Resort business
Власенко І.В., Антонюк К.Г.
2022-08-02
3
27711
Організація ресторанного господарства = Restaurant business management
Постова В.В.
2022-08-01
5
27710
Кваліфікаційна робота = Qualification work
Павлюк Т.
2022-08-01
3
27708
Статистика = Statistics
Кудирко О.М., Лобачева І.Ф.
2022-08-01
2
27592
Вища та прикладна математика: методичні рекомендації до самостійної роботи
Гусак Л.П.
2022-06-17
36
27568
Кондитерське та пекарське мистецтво: методичні рекомендації до самостійної роботи
Пахомська О.В.
2022-02-16
345
27563
Технології інноваційних харчових продуктів: методичні рекомендації до самостійної роботи
Семко Т.
2022-02-15
108
27560
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції: Методичні рекомендації до самостійної роботи
Семко Т.
2022-02-15
76
27542
Міжнародний туризм: Методичні рекомендації до самостійної роботи:
Кізюн А.
2022-02-15
72
27530
Технології ресторанної продукції: методичні рекомендації до самостійної роботи
Семко Т., Пахомська О
2022-02-15
82
27517
Кваліфікаційна робота: методичні рекомендації
Семко Т., Фіалковська Л., Крижак Л., Іваніщева О.
2022-02-15
79
27499
Інжиніринг закладів ресторанного господарства: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів
Крижак Л. М.
2022-02-14
52
27484
Етнічна кулінарія: методичні рекомендації до самостійної роботи
Чорна Н.М., Іваніщева О.А.
2022-02-14
69
27482
Кейтеринг: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів
Семко Т.В., Іваніщева О.А.
2022-02-14
50
1
2
3
4
5
6