The Repository of VTEI
id: 31286
Title: Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця)
Authors: Колісник В.
Keywords: вирoбничий прoцес закладу рестoраннoгo гoспoдарства, приготування страв на мангалі, маринад, рентабельність
Date of publication: 2025-02-25 15:52:04
Last changes: 2025-02-25 15:52:04
Year of publication: 2024
Summary: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню приготування страв з птиці на мангалі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31286
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 31286.pdf Size : 1520846 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge