id: | 31286 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології приготування страв з птиці на мангалі (на матеріалах Товариства з обмеженою відповідальністю ресторація «Гостинний пан», м. Вінниця) |
Authors: | Колісник В. |
Keywords: | вирoбничий прoцес закладу рестoраннoгo гoспoдарства, приготування страв на мангалі, маринад, рентабельність |
Date of publication: | 2025-02-25 15:52:04 |
Last changes: | 2025-02-25 15:52:04 |
Year of publication: | 2024 |
Summary: | Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр присвячена удосконаленню приготування страв з птиці на мангалі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=31286 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. |
In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 31286.pdf Size : 1520846 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|