The Repository of VTEI
id: 26062
Title: Технології харчових виробництв
Authors: Пахомська О.В.
Keywords: харчові виробництва, теплова обробка, методи дослідження
Date of publication: 2021-01-11 16:54:35
Last changes: 2021-01-11 16:54:35
Year of publication: 2019
Summary: Мета збірника лабораторних завдань – є отримання студентами теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання харчових продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних харчових виробництв, доведення необхідності використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26062
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до практ. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2019. 103 с.
In the collections: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26062.pdf Size : 965673 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge