The Repository of VTEI
id: 26165
Title: Італійська кухня в ресторанному бізнесі Вінниччини: сучасний стан та перспективи розвитку.
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: Ресторанне господарство, ринок, послуги, італійська кухня, обслуговування, конкурентоздатність, тенденції, перспективи.
Date of publication: 2021-01-13 12:02:07
Last changes: 2021-01-13 12:02:07
Year of publication: 2020
Summary: У статті розглянуто тенденції розвитку галузі ресторанного господарства
Вінниччини, складові ринку, мережу закладів, їх специфічну спрямованість,
асортимент продукції та послуг, які на сьогоднішній день вони пропонують
споживачеві. Зазначено, що ресторани чистої італійської кухні малопоширені і
проблеми, що виникають разом із відкриттям таких закладів у Вінниці
зокрема, потребують подальшого дослідження. Наголошено, що італійська
кухня є досить популярною і знаною серед населення Вінниці і має стабільний
попит, проте закладів суто італійської кухні у місті дуже мало, хоча вона по
праву вважається однією з кращих у світі. Проаналізовано особливості
функціонування ресторанів з італійською кухнею у м. Вінниці, визначено
перспективи подальшого їх розвитку.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26165
Publication type: Стаття у нефаховому виданні
Publication: Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : Збірник наукових праць VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. Ч. 3. С. 181-188
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26165.pdf Size : 572733 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge