The Repository of VTEI
id: 26213
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства в м. Крижопіль (об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів)
Authors: Паламарчук Т.О.
Keywords: ресторанне господарство, білоруська кухня, молочний бар, технології приготування страв з картоплі, овочеві екстракти
Date of publication: 2021-01-14 14:59:53
Last changes: 2021-01-14 14:59:53
Year of publication: 2020
Summary: Об'єкт дослідження - ресторан білоруської кухні та молочний бар. Новітні технології страв з картоплі з використанням овочевих екстрактів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26213
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020. 67 с.
In the collections: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26213.jpg Size : 187859 byte Format : Image jpg Access : For all

Enlarge