The Repository of VTEI
id: 26763
Title: Удосконалення технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання, покращення якості продукції (за матеріалами пекарні (кондитерський цех) (ФОП Войтова Л.В.)
Authors: Килимчук Д.С.
Keywords: хлібобулочні виробів «відкладеного» випікання, технологія хлібобулочних виробів, крохмаль, пористість, формостійкість, вологість, кислотність
Date of publication: 2021-02-18 09:59:09
Last changes: 2021-02-18 09:59:09
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Проаналізовано ринок хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів в Україні та сучасні наукові дослідження у галузі хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів. Обґрунтовано доцільність використання модифікованого крохмалю в технології хлібобулочних виробів «відкладеного» випікання. Встановлено позитивний вплив використання модифікованого крохмалю призводило до зниження пластичних властивостей і збільшення пружних властивостей, у порівнянні зі зразками на картопляному крохмалі. Розроблено технологію одержання хлібобулочних виробів відкладеної випічки з використанням модифікованого крохмалю. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники виробів випечених після заморожування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26763
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 49 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26763.pdf Size : 184905 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge