The Repository of VTEI
id: 26819
Title: Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне»)
Authors: Ямчук Ю.Ю.
Keywords: напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв
Date of publication: 2021-02-25 10:09:35
Last changes: 2021-02-25 10:09:35
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26819
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26819.pdf Size : 216906 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge