The Repository of VTEI
id: 26834
Title: Розробка технології сиру Чедер, збагаченого пробіотиками та тмином (за матеріалами ТОВ «Террафуд», Крижопільська філія)
Authors: Павлович В.Г.
Keywords: молоко, сир, пробіотики, тмин, обладнання, лінія, площа цеху
Date of publication: 2021-02-25 11:02:37
Last changes: 2021-02-25 11:02:37
Year of publication: 2021
Summary: В роботі проведено аналіз сирів функціонального призначення, що користуються підвищеним попитом у населення. Проаналізовано біохімічний склад молочної сировини, який показав можливість використання пробіотиків та тмину у виробництві твердих сирів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26834
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26834.pdf Size : 210583 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge