The Repository of VTEI
id: 27085
Title: Конкурентоспроможність в ресторанному бізнесі
Authors: Постова В.В.
Keywords: конкурентоспроможність, ресторанний бізнес, фактори непрямого впливу, фактори внутрішнього середовища
Date of publication: 2021-04-12 10:45:56
Last changes: 2021-04-12 10:45:56
Year of publication: 2021
Summary: Визначено особливості формування конкуренції у закладах ресторанного господарства, детально охарактеризовано фактори непрямого впливу на конкурентне середовище підприємства, а також наведено фактори внутрішнього конкурентного середовища закладів ресторанного бізнесу
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27085
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні питання, напрями та завдання стабілізації економічного розвитку країни: матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 27 лютого 2021 р. Київ: Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2021. С.55-58
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27085.pdf Size : 329961 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge