The Repository of VTEI
id: 27157
Title: Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії
Authors: Бандура В.М.
Keywords: насіння соняшнику, сушіння, інфрачервоне опромінення
Date of publication: 2021-06-15 12:39:18
Last changes: 2021-06-15 12:39:18
Year of publication: 2020
Summary: Запропоновано технології адресної доставки енергії для інтенсифікації тепломасопереносу при переробці харчової сировини. У основі запропонованих гіпотез – хвильові технології комбінованої електромагнітної і вібраційної дії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27157
Publication type: Тези доповіді
Publication: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020 року. 2020. С. 80-81.
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27157.pdf Size : 1396916 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge