id: | 27157 |
---|---|
Title: | Обгрунтування параметрів процесу сушіння насіння соняшнику у вібраційній сушарці з інфрачервоним підведенням енергії |
Authors: | Бандура В.М. |
Keywords: | насіння соняшнику, сушіння, інфрачервоне опромінення |
Date of publication: | 2021-06-15 12:39:18 |
Last changes: | 2021-06-15 12:39:18 |
Year of publication: | 2020 |
Summary: | Запропоновано технології адресної доставки енергії для інтенсифікації тепломасопереносу при переробці харчової сировини. У основі запропонованих гіпотез – хвильові технології комбінованої електромагнітної і вібраційної дії. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27157 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020 року. 2020. С. 80-81. |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27157.pdf Size : 1396916 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|