The Repository of VTEI
id: 27429
Title: Удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру (за матеріалами кондитерської «Морквяна Мар’яна»)
Authors: Макарець М.О.
Keywords: зефір, технологія процесу виробництва зефіру
Date of publication: 2022-02-14 10:18:47
Last changes: 2022-02-14 10:18:47
Year of publication: 2022
Summary: В роботі описано удосконалення технологічного процесу виробництва зефіру.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27429
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 65 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27429.pdf Size : 228353 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge