The Repository of VTEI
id: 27447
Title: Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами ДП «РАДОМІЛК»)
Authors: Миколайчук Л.М.
Keywords: продукт, сир, фермент, технологія, закваска
Date of publication: 2022-02-14 11:08:05
Last changes: 2022-02-14 11:08:05
Year of publication: 2022
Summary: В роботі запропоновано способи удосконалення технології виробництва твердих сирів. Технологія виготовлення твердих сирів на різних молокопереробних підприємствах в Україні доволі різноманітна, зі своїми відмінностями і особливостями. Науковий прогрес не стоїть на місті, тому досить гостро стоїть проблема вивчення технології виготовлення твердого сиру на прикладі ДП «РАДОМІЛК» з метою визначення актуальності та удосконалення його технологій та можливості введення їх в роботу на іншому підприємстві. Це дозволить удосконалити технологію виготовлення високоякісних твердих сирів на всій території України з подальшою перспективою виходу продукту на Європейський ринок.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27447
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27447.pdf Size : 179810 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge