The Repository of VTEI
id: 27455
Title: Удосконалення технології виробництва фруктових соків (за матеріалами ПБП «Алла»)
Authors: Стасюк О.М.
Keywords: фрукти, яблучний сік, обліпиховий сік, технологія, рецептура, біологічна цінність
Date of publication: 2022-02-14 12:25:59
Last changes: 2022-02-14 12:25:59
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розглянуто дослідження та розробку технології виробництва фруктових соків з використанням яблучного соку та соком плодів обліпихи. Проведено аналіз обґрунтування хімічного складу сировини, розроблено рецептури фруктових напоїв та визначено їх органолептичні показники.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27455
Publication type: Дипломна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с.
In the collections: 2022/ Дипломні роботи (проєкти)/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27455.pdf Size : 181845 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge