The Repository of VTEI
id: 27456
Title: Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна»)
Authors: Буряк М.В.
Keywords: технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно
Date of publication: 2022-02-14 12:26:46
Last changes: 2022-02-14 12:26:46
Year of publication: 2022
Summary: В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27456
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27456.pdf Size : 176316 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge