The Repository of VTEI
id: 27486
Title: Удосконалення технологічного процесу переробки молока на морозиво молочне класичне крем-брюле (за матеріалами ПП "Еко-Молпродукт")
Authors: Попенко Т.С.
Keywords: молоко-сировина, якість молока, бактеріальне забруднення, обробка, пастеризація, морозиво, крем-брюле
Date of publication: 2022-02-14 15:34:30
Last changes: 2022-02-14 15:34:30
Year of publication: 2022
Summary: В Україні та світі морозиво є унікальним харчовим продуктом з відсутністю вікового обмеження. Вибагливі споживчі смакові якості по морозиву у споживачів щорік стають більш вимогливими до виробника і цей шлях слугує потужним стимулом у смакових пропозиціях виготовлення харчового продукту. Державна служба статистики за 2020 рік прозвітувала про загальний обсяг пропозиції морозива - 153 тис. т, що на 1,2% менше ніж у 2019 році (155 тис. т). Одним з вагомих показників є виготовлення продукту по сезонах.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27486
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27486.pdf Size : 235410 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge