The Repository of VTEI
id: 27492
Title: Розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Чечельницький молочний завод")
Authors: Карпенко С.В.
Keywords: молока, вершки, технологія, перетворення високожирних вершків, кислотність, якість, безпечність
Date of publication: 2022-02-14 15:39:37
Last changes: 2022-02-14 15:39:37
Year of publication: 2022
Summary: Технології вершкового масла сьогодні включають багато процесів виробництва, в тому числі використання різних комплексів вітамінів та мінералів. Це один з найпопулярніших і вживаних продуктів, що входять до нашого раціону. В роботі представлена розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27492
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27492.pdf Size : 206694 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge