The Repository of VTEI
id: 27494
Title: Удосконалення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Mont Blanc")
Authors: Шишківська Ю.О.
Keywords: ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги
Date of publication: 2022-02-14 15:41:18
Last changes: 2022-02-14 15:41:18
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційні роботі визначено значення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства; охарактеризовано види та форми дозвілля, які використовуються у діяльності підприємств ресторанного бізнесу; визначено організацію дозвілля в закладах ресторанного бізнесу на сучасному етапі; розроблено організаційно-економічну характеристику ресторану «Mont Blanc»; проаналізувати організацію дозвілля досліджуваного закладу; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля у ресторані "Mont Blanc"; проведено оцінку економічної ефективності розроблених пропозицій.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27494
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27494.pdf Size : 173696 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge