The Repository of VTEI
id: 27498
Title: Розробка технології виробництва карамелі з начинкою (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво")
Authors: Бондарчук О.М.
Keywords: карамель, начинки, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, яблучний порошок
Date of publication: 2022-02-14 15:43:57
Last changes: 2022-02-14 15:43:57
Year of publication: 2022
Summary: Проаналізовано традиційні технології виробництва карамелі; розроблено технологічний процес приготування карамелі з начинкою з додаванням яблучного порошку; охарактеризовано промислове та ресторанне технологічне обладнання для виготовлення карамелі з начинкою; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва карамелі з начинкою; проаналізовано санітарно-гігієнічні заходи у готельно-ресторанному комплексі «Чудодієво».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27498
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27498.pdf Size : 183593 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge