The Repository of VTEI
id: 27508
Title: Удосконалення управління якістю продукції та послуг на підприємствах ресторанного господарства (за матеріалами їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко")
Authors: Федорович С.Р.
Keywords: ресторанний бізнес, їдальня, якість ресторанних послуг, оцінка якості
Date of publication: 2022-02-15 09:17:16
Last changes: 2022-02-15 09:17:16
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційній роботі детально вивчено поняття якості продукції та послуг як об’єкту управління на підприємствах ресторанного господарства; проведено формування системи управління якістю на підприємстві ресторанного господарства; охарактеризовано систему оцінки якості продукції та послуг ресторанного господарства; досліджено та охарактеризовано їдальню закладу дошкільної освіти "Малятко"; проаналізовано якість продукції та послуг досліджуваного закладу; проведено оцінку якості продукції та послуг їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; розроблено пропозиції щодо покращення управління якістю продукції та послуг в їдальні закладу дошкільної освіти "Малятко"; проведено оцінку ефективності розроблених пропозицій.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27508
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27508.pdf Size : 181638 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge