The Repository of VTEI
id: 27521
Title: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Authors: Семко Т., Пахомська О.
Keywords: технології, виробництво, вимоги, якість, безпечність, методики, визначення, терміни, визначення, нормативна документація
Date of publication: 2022-02-15 11:16:27
Last changes: 2022-02-15 11:16:27
Year of publication: 2021
Summary: Лабораторний практикум з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27521
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 2. 74 с.
In the collections: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27521.pdf Size : 590421 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge