The Repository of VTEI
id: 27526
Title: Безпека харчових продуктів в період пандемії COVID-19
Authors: Пахомська О.В., Булейко О.
Keywords: харчова промисловість, віруси, продукти харчування
Date of publication: 2022-02-15 11:47:44
Last changes: 2022-02-15 11:47:44
Year of publication: 2021
Summary: Досліджено безпеку харчових продуктів в період пандемії коронавірусної інфекції.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27526
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 35-36
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27526.pdf Size : 176445 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge