The Repository of VTEI
id: 27527
Title: Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент
Authors: Пахомська О.В., Лобасюк О.
Keywords: вершкове масло, молоко, десертне масло
Date of publication: 2022-02-15 11:48:36
Last changes: 2022-02-15 11:48:36
Year of publication: 2021
Summary: Досліджено основний технологічний процес виготовлення вершкового масла.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27527
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 152-154
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27527.pdf Size : 168818 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge