The Repository of VTEI
id: 27532
Title: Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції = International regulation and management of food quality
Authors: Семко Т.
Keywords: регулювання, системи, регламенти, стандарти, НАССР, ISO, вимоги, якість, безпечність, закони, накази, компендіуми
Date of publication: 2022-02-15 12:34:21
Last changes: 2022-02-15 12:34:21
Year of publication: 2021
Summary: Метою вивчення дисципліни є формування у студентів системи знань з теорії та методології застосування на практиці "Міжнародного регулювання та управління якістю харчовою продукції" у діяльності підприємств, що складають безперервний ланцюг виробництва та розподілу харчових продуктів, набуття ними навичок з розробки, впровадження та розвитку систем управління безпечністю продукції на підприємствах з виробництва та обігу харчових продуктів і продовольчої сировини, формування у студентів знань щодо мети, загальних підходів та організації контролю безпечності споживних товарів на основі вітчизняних та закордонних досвіду і практики.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27532
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 23 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27532.pdf Size : 245382 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge