The Repository of VTEI
id: 27552
Title: Удосконалення старовинних технологій хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок, їх адаптація до сучасних умов (за матеріалами пекарні (ФОП Стадник А.В.))
Authors: Тарасенко Д.І.
Keywords: хлібобулочні вироби, пшенична хмельова закваска, технологія, заміс, розстоювання, інгредієнти
Date of publication: 2022-02-15 15:07:05
Last changes: 2022-02-15 15:07:05
Year of publication: 2021
Summary: Сьогодні важливим є відродження національних технологій з використанням заквасок шляхом встановлення рецептур і технологій приготування заквасок та хлібних виробів на їх основі. Актуальними є розробки рекомендацій по адаптації таких технологій до умов роботи сучасних хлібозаводів та пекарень. Це може стати підґрунтям при виборі сучасної стратегії розвитку вітчизняного хлібопечення, дозволить вирішити проблеми, удосконалити асортимент і якість хлібобулочних виробів. Мета роботи – удосконалити технологію хлібобулочних виробів із застосуванням пшеничних хмелевих заквасок.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27552
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27552.pdf Size : 186352 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge