The Repository of VTEI
id: 27564
Title: Технології харчових виробництв = Technologies of food production
Authors: Семко Т., Пахомська О.
Keywords: молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка
Date of publication: 2022-02-15 17:07:50
Last changes: 2022-02-15 17:07:50
Year of publication: 2021
Summary: В завданнях до лабораторних занять приведено дослідження технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методи дослідження якісних показників сировини та готової продукції. Кожна лабораторне завдання включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с.
In the collections: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27564.pdf Size : 833836 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge