id: | 27564 |
---|---|
Title: | Технології харчових виробництв: завдання до лабораторних занять |
Authors: | Семко Т., Пахомська О. |
Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Date of publication: | 2022-02-15 17:07:50 |
Last changes: | 2022-02-15 17:07:50 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формують знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564 |
Publication type: | Завдання до практичних занять |
Publication: | Вінниця : Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с. |
In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27564.pdf Size : 833836 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|