The Repository of VTEI
id: 27662
Title: М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи
Authors: Власенко І.Г., Семко Т.В.
Keywords: м’ясна галузь, м’ясопереробні підприємства, яловичина та телятина, свинина, м’ясо птиці, сільськогосподарські підприємства, господарства населення
Date of publication: 2022-07-28 10:21:27
Last changes: 2022-07-28 10:21:27
Year of publication: 2021
Summary: У статті досліджено основні тенденції у виробництві м’яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м’яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27662
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Товари і ринки. 2021. № 4. С. 16-25
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27662.pdf Size : 417351 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge