The Repository of VTEI
id: 27769
Title: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Authors: Семко Т.В., Пахомська О.В.
Keywords: дослідження, реактиви, органолептичні показники, методика визначення
Date of publication: 2022-08-10 14:40:29
Last changes: 2022-08-10 14:40:29
Year of publication: 2021
Summary: Описано методику досліджень харчових продуктів відповідно до нормативної документації.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27769
Publication type: Завдання до практичних занять
Publication: : завд. до лабор. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 3. 76 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27769.pdf Size : 589313 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge