The Repository of VTEI
id: 27932
Title: Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації
Date of publication: 2022-09-13 15:45:13
Last changes: 2022-09-13 15:45:13
Year of publication: 2022
Summary: Дисципліна «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення кулінарних традицій в сучасній ресторанній кулінарії, креативних тенденцій створення унікальних гастрономічних пошуків, технології приготування та оформлення авторських страв, поєднання інгредієнтів, основ створення фірмових авторських страв з елементами кулінарної імпровізації.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27932
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27932.pdf Size : 333407 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge