The Repository of VTEI
id: 28001
Title: Розробка заходів щодо підвищення якості ресторанних послуг (за матеріалами бару "П’яна вишня")
Authors: Ковальчук Т.В.
Keywords: підвищення якості ресторанних послуг, ресторанні послуги, ресторанне господарство, якість послуг
Date of publication: 2022-11-18 13:24:44
Last changes: 2022-11-18 13:24:44
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розроблено ряд заходів, спрямованих на підвищення якості послуг ресторанного господарства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28001
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28001.pdf Size : 178453 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge