The Repository of VTEI
id: 28117
Title: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Authors: Постова В.В.
Keywords: ресторанний бізнес, концепції, формати ресторанів, гастрономічний бренд, ресторанний креатив
Date of publication: 2023-01-03 15:22:27
Last changes: 2023-01-03 15:22:27
Year of publication: 2022
Summary: Дисципліна «Концепції та ресторанний креатив» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована для самостійного вивчення здобувачами вищої освіти сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу, формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу, сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції, авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28117
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 25 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28117.pdf Size : 275534 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge