The Repository of VTEI
id: 28123
Title: Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine
Authors: Іваніщева О.А.
Keywords: гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації
Date of publication: 2023-01-04 14:01:24
Last changes: 2023-01-04 14:01:24
Year of publication: 2022
Summary: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28123
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28123.pdf Size : 316068 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge