Репозиторій ВТЕІ
id: 26084
Назва: Арт-візаж. Мистецтво дизайну та декорування страв
Автори: Булейко О.В., Пахомська О.В.
Ключові слова: карвінг, арт-дизайн, декорування страв
Дата публікації: 2021-01-12 10:13:16
Останні зміни: 2021-01-12 10:13:16
Рік видання: 2020
Аннотація: В тезах досліджено, що презентація та декорування страв і кулінарних виробів є надзвичайно важливим з точки зору як естетичності страви так і невід’ємною маркетинговою складовою.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26084
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інноваційні напрями розвитку вітчизняного туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: зб. матер. ІІ Міжвуз.наук.-практ. конф., м. Вінниця, 15 груд. 2020 р. Вінниця, 2020. С. 116-117
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26084.pdf Розмір : 729756 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити