Репозиторій ВТЕІ
id: 27509
Назва: Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод")
Автори: Педоренко В.О.
Ключові слова: молокосировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка
Дата публікації: 2022-02-15 09:18:13
Останні зміни: 2022-02-15 09:18:13
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розроблено і досліджено технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27509
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27509.pdf Розмір : 271932 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити