Репозиторій ВТЕІ
id: 28224
Назва: Розробка технології виробництва молочних десертів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ресторану «Brewmen»)
Автори: Назарчук М.О.
Ключові слова: технології, молоко, молочні десерти, наповнювач, фрукти
Дата публікації: 2023-02-16 13:22:48
Останні зміни: 2023-02-16 13:22:48
Рік видання: 2023
Аннотація: Кваліфікаційна робота є актуальною в зв'язку з виходом країни на новий рівень ринкових відносин змінилась асортиментна політика харчової промисловості взагалі та молочної зокрема. Більш жорсткі вимоги споживачів до смакових якостей молочних продуктів при обмеженій сировинній базі та зниженні якості вихідної сировини спонукають науковців до створення нового напряму в молочній промисловості - розробки комбінованих харчових продуктів на молочній основі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28224
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28224.pdf Розмір : 1299442 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити