Репозиторій ВТЕІ
id: 28227
Назва: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Gusto gastro salon»)
Автори: Поліщук А.О.
Ключові слова: удосконалення, технологія, інгредієнти, мінеральні речовини, мед, апіпродукти
Дата публікації: 2023-02-16 13:29:07
Останні зміни: 2023-02-16 13:29:07
Рік видання: 2023
Аннотація: Кондитерські вироби з використанням апіпродуктів являють незамінну частину української кухні і мають більше значення в харчуванні людини. Вироби оформляють приємним зовнішнім виглядом, хорошим смаком і легко засвоюються організмом. Вироби з тіста висококалорійні тому, що в них містяться вуглеводи, крохмаль, цукор, мед, жири, білки, мінеральні речовини і вітаміни групи А, В, РР. Але і є вироби з пониженою калорійністю.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28227
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28227.pdf Розмір : 424493 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити