Репозиторій ВТЕІ
id: 25411
Назва: Розробка інноваційних технологій м’ясних продуктів, їх застосування в кулінарії (за матеріалами ТОВ «Літинський м’ясокомбінат»)
Автори: Далюк І. А.
Ключові слова: технології м’ясних продуктів, кулінарія
Дата публікації: 2020-10-26 14:10:42
Останні зміни: 2020-10-26 14:10:42
Рік видання: 2020
Аннотація: Метою роботи є розробка технології м’ясних продуктів та практичне застосування її в сфері кулінарії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25411
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020
Розташовується в колекціях: 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25411.pdf Розмір : 504677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити