id: | 25411 |
---|---|
Назва: | Розробка інноваційних технологій м’ясних продуктів, їх застосування в кулінарії (за матеріалами ТОВ «Літинський м’ясокомбінат») |
Автори: | Далюк І. А. |
Ключові слова: | технології м’ясних продуктів, кулінарія |
Дата публікації: | 2020-10-26 14:10:42 |
Останні зміни: | 2020-10-26 14:10:42 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Метою роботи є розробка технології м’ясних продуктів та практичне застосування її в сфері кулінарії. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25411 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25411.pdf Розмір : 504677 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|