id: | 25414 |
---|---|
Назва: | Розробка технології напоїв із застосуванням екстрактів плодів і ягід (за матеріалами ТОВ ««АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА» УКРАЇНА») |
Автори: | Бондарь М. М. |
Ключові слова: | технологія використання сировини, безалкогольні напої, екстракти плодів і ягід, рослинна сировина, харчова цінність, виробництво напоїв |
Дата публікації: | 2020-10-26 14:17:01 |
Останні зміни: | 2020-10-26 14:17:01 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | У дипломній роботі висвітлені питання розробки та виготовлення напоїв із екстрактів ягід та фруктів. Фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, способи отримання екстрактів з плодів фруктів і ягід, їх взаємодія між собою, організацію навчання та перевірки знань з питань охорони здоров’я, дослідження технологій виробництва напоїв на підприємстві «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА». Аналіз технологій та технологічні особливості виготовлення напоїв, а, зокрема, смузі за власною рецептурою приготування, його історія виникнення та способи зберігання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25414 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : випускна кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2020 |
Розташовується в колекціях: | 2020/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25414.pdf Розмір : 186796 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|