| id: | 25650 |
|---|---|
| Назва: | Особливості впровадження інноваційних технологій в систему управління підприємствами ресторанного господарств |
| Автори: | Левицька І. В., Завальнюк В. В. |
| Ключові слова: | інновація, підприємство ресторанного господарства, система управління, матричні моделі, напрями інноваційних змін, імовірні переваги |
| Дата публікації: | 2020-12-17 15:05:27 |
| Останні зміни: | 2020-12-17 15:05:27 |
| Рік видання: | 2013 |
| Аннотація: | Проведено аналіз інновацій у сфері ресторанного господарства та визначено ймовірні переваги від їх впровадження. Уточнено сутність поняття "інновації в системі управління підприємством ресторанного господарства". Розроблені методичні рекомендації щодо вибору найбільш прийнятної інновації для підприємства ресторанного господарства. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25650 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2013. Вип. 50. С. 199-205 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25650.pdf Розмір : 1017384 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |