id: | 25886 |
---|---|
Назва: | Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production |
Автори: | Семко Т. В., Пахомська О. В. |
Ключові слова: | технологія, кулінарна продукція, технологічний процес |
Дата публікації: | 2020-12-30 16:53:46 |
Останні зміни: | 2020-12-30 16:53:46 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25886 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25886.pdf Розмір : 390578 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|