Репозиторій ВТЕІ
id: 25886
Назва: Технології виробництва кулінарної продукції = Тechnologies of culinary production
Автори: Семко Т.В., Пахомська О.В.
Ключові слова: технологія, кулінарна продукція, технологічний процес
Дата публікації: 2020-12-30 16:53:46
Останні зміни: 2020-12-30 16:53:46
Рік видання: 2020
Аннотація: Вивчення дисципліни обумовлює розуміння та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25886
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 29 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25886.pdf Розмір : 390578 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити