| id: | 25892 |
|---|---|
| Назва: | Впровадження системи НАССР у виробництві хлібобулочних виробів |
| Автори: | Пахомська О. В. |
| Ключові слова: | хлібобулочні вироби, безпека, якість, технологічний процес |
| Дата публікації: | 2020-12-30 20:30:20 |
| Останні зміни: | 2020-12-30 20:30:20 |
| Рік видання: | 2019 |
| Аннотація: | Досліджено НАССР, систем управління та контрольно-критичних точок якості хлібобулочних виробів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25892 |
| Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
| Видавництво: | Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2019. № 4, Т. 25. С. 216-225 |
| Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 25892.pdf Розмір : 489423 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |