id: | 25960 |
---|---|
Назва: | Перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба підвищенної харчової цінності |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2021-01-09 20:56:04 |
Останні зміни: | 2021-01-09 20:56:04 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено перспективи використання пророслого зерна пшениці у технології хліба функціонального призначення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25960 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар.наук.-практ. конф. (м. Харків, 15 трав. 2019р.). Харків, 2019. С. 107-109 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25960.pdf Розмір : 213356 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|