id: | 25973 |
---|---|
Назва: | Перспективи розширення асортименту хліба та хлібобулочних виробів україни. |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби, енергетична цінність, харчові добавки, добова потреба |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:13:42 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:13:42 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | В статті зазначено, що перспективним продуктом на базі якого можна формувати функціональні властивості, є хлібобулочні вироби. Хліб та хлібобулочні вироби є джерелом незамінних нутрієнтів для відновлення енергетичних затрат організму. Досліджено, що значна кількість способів збагачення хлібобулочних виробів дієтичними добавками ґрунтується на використання зернової, бобової та олійної сировини через гарну сумісність її складових з основними рецептурними компонентами хлібобулочних виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25973 |
Тип видання: | Стаття у нефаховому виданні |
Видавництво: | Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали VІIІ Міжнар. наук.-практ. конф. Вінниця: Видавничо-редакційний відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. С. 229-235 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25973.pdf Розмір : 375212 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|