id: | 25974 |
---|---|
Назва: | Їстівні квіти, як модний тренд сучасної кулінарії |
Автори: | Пахомська О. В., Коваленко В. О. |
Ключові слова: | кулінарія, результати дослідження, зацукровані квіти |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:14:43 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:14:43 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Досліджено, інноваційні підходи в ресторанному бізнесі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25974 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. IX Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 23 квіт. 2020 р.). Вінниця, 2020. Вип. 86. С. 69-72 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25974.pdf Розмір : 188542 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|