Репозиторій ВТЕІ
id: 25977
Назва: Інновації у виробництві кондитерських виробів
Автори: Янчук І. І., Пахомська О. В.
Ключові слова: кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання
Дата публікації: 2021-01-09 23:32:33
Останні зміни: 2021-01-09 23:32:33
Рік видання: 2019
Аннотація: Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерської виробів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25977.pdf Розмір : 1092163 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити