id: | 25977 |
---|---|
Назва: | Інновації у виробництві кондитерських виробів |
Автори: | Янчук І. І., Пахомська О. В. |
Ключові слова: | кондитерські вироби, дослідження, інновації, споживання |
Дата публікації: | 2021-01-09 23:32:33 |
Останні зміни: | 2021-01-09 23:32:33 |
Рік видання: | 2019 |
Аннотація: | Досліджено сучасні інновації у виробництві кондитерської виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25977 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів : зб. матеріалів Міжвуз. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 05 груд. 2019 р. Вінниця : ВТЕК КНТЕУ, 2019. С. 30-33 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжвузівські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25977.pdf Розмір : 1092163 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|