Репозиторій ВТЕІ
id: 25978
Назва: Сучасні технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна пшениці та дієтичних добавок
Автори: Пахомська О. В.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб, проросле зерно пшениці, хмельова закваска, дієтичні добавки
Дата публікації: 2021-01-10 21:25:54
Останні зміни: 2021-01-10 21:25:54
Рік видання: 2020
Аннотація: Досліджено сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів функіцонального призначення.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25978
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. Львів : Растр-7, 2020. С.143-144
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25978.pdf Розмір : 443970 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити