id: | 25981 |
---|---|
Назва: | Актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції |
Автори: | Пахомська О. В., Терещук А. С. |
Ключові слова: | молочні продукти, продовольчі ринки, якість харчування |
Дата публікації: | 2021-01-10 21:31:51 |
Останні зміни: | 2021-01-10 21:31:51 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Досліджено актуальні проблеми якості та безпечності харчової продукції. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=25981 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. Мелітополь, 2020. С. 204-206 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 25981.pdf Розмір : 945734 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|