Репозиторій ВТЕІ
id: 26001
Назва: Економіка і управління харчових виробництв
Автори: Мазуркевич І. О.
Ключові слова: харчова промисловість, харчове виробництво, галузь, основні фонди, оборотні кошти, персонал, організаційні типи виробництва
Дата публікації: 2021-01-10 22:12:53
Останні зміни: 2021-01-10 22:12:53
Рік видання: 2020
Аннотація: Самостійна робота здобувачів є однією із форм організації навчання, основною формою оволодіння навчальним матеріалом у вільний від обов’язкових навчальних занять час. Організація та проведення самостійної роботи здобувачів ВТЕІ КНТЕУ регламентуються Положенням та методичними розробками про організацію самостійної роботи студентів КНТЕУ.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26001
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 62 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26001.pdf Розмір : 520680 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити