Репозиторій ВТЕІ
id: 26043
Назва: Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: технологія, крафтове виробництво, технологічний процес, ресторани, бізнес
Дата публікації: 2021-01-11 15:58:39
Останні зміни: 2021-01-11 15:58:39
Рік видання: 2020
Аннотація: Дисципліна "Технологія крафтових виробництв" входить до блоку обов’язкових. Згідно освітньої програми компетентності, що формує навчальна дисципліна – це тренди виробництва "крафтової" харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26043
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 18 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26043.pdf Розмір : 281041 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити