id: | 26043 |
---|---|
Назва: | Технологія крафтових виробництв = Technology of craft production |
Автори: | Семко Т. В. |
Ключові слова: | технологія, крафтове виробництво, технологічний процес, ресторани, бізнес |
Дата публікації: | 2021-01-11 15:58:39 |
Останні зміни: | 2021-01-11 15:58:39 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Технологія крафтових виробництв" входить до блоку обов’язкових. Згідно освітньої програми компетентності, що формує навчальна дисципліна – це тренди виробництва "крафтової" харчової продукції (м’ясні делікатеси та крафтові ковбаси, крафтові сири, пиво, крафтове морозиво, шоколад, тощо). Формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26043 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 18 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26043.pdf Розмір : 281041 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|