id: | 26045 |
---|---|
Назва: | Контроль якості та безпечності харчових продуктів = Quality control and safety of food production |
Автори: | Семко Т. В. |
Ключові слова: | якість, система управління, контроль, види контролю, петля якості |
Дата публікації: | 2021-01-11 16:01:02 |
Останні зміни: | 2021-01-11 16:01:02 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів / Quality control and safety of food production» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26045 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 23 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26045.pdf Розмір : 270049 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|