Репозиторій ВТЕІ
id: 26046
Назва: Концепції і ресторанний креатив = Сoncepts and restaurant creativity
Автори: Семко Т. В.
Ключові слова: ресторани, фаст-фуди, кафе, концепція, логістика, менеджмент
Дата публікації: 2021-01-11 16:01:46
Останні зміни: 2021-01-11 16:01:46
Рік видання: 2020
Аннотація: Самостійна робота з дисципліни «Концепції і ресторанний креатив / Concepts and restaurant creativity» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. Самостійній роботі студентів передують лекції та лабораторні роботи, на яких розглядаються базові та проблемні положення дисципліни.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=26046
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 37 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26046.pdf Розмір : 340918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити